Online marknadsföring har ökat drastiskt och idag gäller det mer eller mindre, syns du inte på nätet så finns du inte. Vi hjälper till och koordinerar så att dina marknadspengar gör störst nytta oavsett om det är på Adwords, via affiliate, banners eller sociala medier.

Om man kan knepen så kan man få mycket gratis utan att betala en förmögenhet på marknadsföring via social medier och dess betydelse har även diskuteras mycket under de senaste åren. Oavsett vad man tycker så finns det ett mervärde av att synas i dessa kanaler. Genom att ständigt skicka ut ett relevant nyhetsflöde eller skapa virala kampanjer som många delar så når man många människor på ett mer naturligt sätt och skapar igenkännande av varumärket utan att det ses som en störande moment.

För att effektivisera nyhetsflödet kopplar vi ihop din webbsystem med olika sociala medier som t.ex. Twitter, Facebook, LinkedIn och Google+ så att samma information syns på samtliga ställen. Vi skapar tävlingar och andra kampanjsidor eller tar hand om din profil på sociala medier , oavsett vad har vi en lösning.

Steg 1 för online marknadsföring är att skaffa en bra och optimerad hemsida, kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig.

 

 

Titta in på ett kopp kaffe så kan vi berätta mer 

 Kontakta oss

Den lilla webbyrå i Borås, där kunden hamnar i fokus med kostnadseffektiv spetskompetens. Hör av er om ni vill höra vad vi kan göra för er.

Vi kommer att använda informationen som du fyller i här för att hålla kontakt med dig och informationen om produkten för att du skall få en bättre upplevelse.

Jag samtycker till att mina uppgifter sparas och bli kontaktad via mail.

Sverige, Borås

Skaraborgsvägen 35C, 506 30 Borås Telefon 033–418434 E-post: info@likipe.se

Vietnam, HCMC

Adress 290/18 Nam Ky Khoi Nghia St.,W.8, Dist 3, HCMC Telefon +84 913 152 569 E-post: steve@likipe.se