thum Förstudie

Förstudier är nödvändiga när man skall ha webblösningar med unikt anpassade funktioner och flöden, detta för att undvika förseningar och ökade kostnader. därefter har man möjlighet att skapa en korrekt projektplan som håller.

 thum Grafisk Design

Det grafiska intrycket är väldigt viktigt och kan vara avgörande för om det blir affär eller inte. Våra kreativa designers hjälper dig att ta fram en webbdesign och grafisk profil med logotyp, visitkort, brevpapper, annonser m.m.

 thum Projektledning

Att ha kontroll över projektet och koordinera alla parter så krävs det rutin och planering. Våra projektledare följer dig från start till mål och guidar dig igenom alla stadierna i processen.

 thum Förvaltning

Vi tar fram anpassade förvaltningsprocesser för din webbplats med regelbunden avstämning. På så sätt ser vi till att webbplatsen förbättras och vidareutvecklas. Våra tjänster är domänhantering, webbhotell tillgänglighetsgaranti, löpande uppdatering och teknisk support mfl.

Från första mötet till lansering

chart

För att kunna kundanpassa webbsystemet och veta exakt vad kunden vill ha, krävs det tillräckligt med dokumentation, vi hjälper till att ta fram dessa dokument genom att ha workshops. Det första vi gör är att se till sedan tar vi fram lösningsförslag som är anpassade efter kundens önskemål och plånbok!

Förstudier är nödvändiga när man skall ha webblösningar med unikt anpassade funktioner och flöden, detta för att undvika förseningar och ökade kostnader. Först efter förstudien har man möjlighet att skapa en korrekt projektplan som håller.

Hör av dig om du vill ha ett kostnadsfritt möte med oss!

Vår Arbetsfördelning

100% Complete (success)
100% Complete (success)
100% Complete (success)
100% Complete (success)

våra tekniker


desktop

Från outsourcing-uppdrag till helhetslösningar, vi ser till att vi levererar skräddarsydda och teknikanpassade lösningar som passar er.Kontakta oss

Den lilla webbyrå i Borås, där kunden hamnar i fokus med kostnadseffektiv spetskompetens. Hör av er om ni vill höra vad vi kan göra för er.

Vi kommer att använda informationen som du fyller i här för att hålla kontakt med dig och informationen om produkten för att du skall få en bättre upplevelse.

Jag samtycker till att mina uppgifter sparas och bli kontaktad via mail.

Sverige, Borås

Skaraborgsvägen 35C, 506 30 Borås Telefon 033–418434 E-post: info@likipe.se

Vietnam, HCMC

Adress 290/18 Nam Ky Khoi Nghia St.,W.8, Dist 3, HCMC Telefon +84 913 152 569 E-post: steve@likipe.se