Behöver ni hjälp eller råd för att utveckla er e-handel eller är ni i startgroparna för en ny e-handelssatsning?

Oavsett var ni befinner er så kan vi hjälpa er att utveckla er verksamhet

Vi har stor erfarenhet och kompetens inom de ledande open source-plattformarna som t.ex. Magento, Prestashop, osCommerce och Virtuemart men utvecklar även skräddarsydda lösningar till er som har unika behov som inte något standard CMS klarar av att lösa.

Vi bygger även enklare shop- och produktvisningar i WordPress för er som inte har så många produkter eller komplicerade flöden men ändå vill äga din webbshop och inte ha dyra månadskostnader.

Vi har även möjlighet att hjälpa er med strategiska och tekniska analyser samt kravspecifikationer. Har ni inte tid eller vill lägga fokus på annat så kan vi även retuschera och frilägga era produktbilder t.ex.

Idag handlar det mycket om att effektivisera, förenkla och optimera flöden för bättre lönsamhet. Med detta i fokus så har vi tagit fram en mängd produkter och kopplingar som hjälper till effektivisera er verksamhet genom att integrera webben med olika system.

Du kan läsa mer om Magento här eller kolla in våra Magentomoduler.

Hör gärna av er för en kostnadsfri konsultation om vad vi kan åstadkomma tillsammans.Kontakta oss

Den lilla webbyrå i Borås, där kunden hamnar i fokus med kostnadseffektiv spetskompetens. Hör av er om ni vill höra vad vi kan göra för er.

Vi kommer att använda informationen som du fyller i här för att hålla kontakt med dig och informationen om produkten för att du skall få en bättre upplevelse.

Jag samtycker till att mina uppgifter sparas och bli kontaktad via mail.

Sverige, Borås

Skaraborgsvägen 35C, 506 30 Borås Telefon 033–418434 E-post: info@likipe.se

Vietnam, HCMC

Adress 290/18 Nam Ky Khoi Nghia St.,W.8, Dist 3, HCMC Telefon +84 913 152 569 E-post: steve@likipe.se