Vi är en Webbyrå i Borås som  designar, utvecklar och underhåller hemsidor som förmedlar ditt företags erbjudande på ett attraktivt och lättillgängligt sätt. Vår webbutveckling sker alltid med den senaste tekniken, som exempelvis HTML5 och CSS3, vilket framtidssäkrar er hemsida och ger den ett intressant intryck!

Vi gör även en mobilversion av webbplatsen om så önskas. Detta ger snabbare upplevelser för alla som surfar med telefonen eller läsplattan. WordPress, Joomla och Drupal är exempel på färdiga kostnadsfria CMS som vi rekommenderar våra kunder att välja mellan. Ett CMS är ett verktyg som gör att du själv kan uppdatera din hemsida med t.ex. nyheter, blogginlägg, bilder och mycket mer. En hemsida är ett fönster ut till vida världen. En bra hemsida kan skapa nya affärstillfällen men en inte genomtänkt hemsida kan också stjälpa en. Vi hjälper dig att förstå vad du behöver utefter just dina behov.

Din lokala webbyrå i Borås.Kontakta oss

Den lilla webbyrå i Borås, där kunden hamnar i fokus med kostnadseffektiv spetskompetens. Hör av er om ni vill höra vad vi kan göra för er.

Vi kommer att använda informationen som du fyller i här för att hålla kontakt med dig och informationen om produkten för att du skall få en bättre upplevelse.

Jag samtycker till att mina uppgifter sparas och bli kontaktad via mail.

Sverige, Borås

Skaraborgsvägen 35C, 506 30 Borås Telefon 033–418434 E-post: info@likipe.se

Vietnam, HCMC

Adress 290/18 Nam Ky Khoi Nghia St.,W.8, Dist 3, HCMC Telefon +84 913 152 569 E-post: steve@likipe.se