I ALLA VÅRA PROJEKT ÄR KUNDEN I FOKUS

mobile

Likipe kan finnas till hands med en rad av olika tjänster för att maximera er digitala närvaro.

Vi lyfter fram optimerade tekniska helhetslösningar som är anpassade just för er verksamhet. Allt ifrån enkla och moderna webbproduktion till större E-handelslösningar baserade på open source-verktyg. Några av verktygen är WordPress, Joomla och Magento m.m. Genom att använda öppna verktyg betyder det att ni som kund behåller äganderätten för allt vi utvecklar åt er.

Låt oss utföra och förverkliga er webbstrategi så ser vi till i gengäld att ni får en estetiskt tilltalande och användarvänlig webbproduktion som tydligt förmedlar er budskap mot den rätta målgruppen.

VÅRA KUNSKAPSOMRÅDEN


desktop

Från outsourcing-uppdrag till helhetslösningar, vi ser till att vi levererar skräddarsydda och teknikanpassade lösningar som passar er.Kontakta oss

Den lilla webbyrå i Borås, där kunden hamnar i fokus med kostnadseffektiv spetskompetens. Hör av er om ni vill höra vad vi kan göra för er.

Vi kommer att använda informationen som du fyller i här för att hålla kontakt med dig och informationen om produkten för att du skall få en bättre upplevelse.

Jag samtycker till att mina uppgifter sparas och bli kontaktad via mail.

Sverige, Borås

Skaraborgsvägen 35C, 506 30 Borås Telefon 033–418434 E-post: info@likipe.se

Vietnam, HCMC

Adress 290/18 Nam Ky Khoi Nghia St.,W.8, Dist 3, HCMC Telefon +84 913 152 569 E-post: steve@likipe.se