Magento Moduler

Med tiden som vi har jobbat med Magento plattformen så har vi skapat en mängd olika speciallösningar till våra kunder och funktionerna har vi paketerat i moduler som vi kan återanvända, vissa moduler kräver anpassning, andra kan man installera och använda direkt .

Klarna checkout Module

Vi har skapat ett module som integrerar Klarnas nya kassa, KCO . Kassan är en som kallad ”snabbkassa” som inte kräver så mycket kundinformation utan man behöver endast logga in på Klarna för att göra köpet. Efter att köpet är reserverad så triggar man själv aktiveringen av order i backen den .

Nyce Solution Module

Vi har skapat en module som integrera med WMS plattformen Nyce Solution. Vi har integrerat orderflöde, produkter, lagersaldo och returerflöde .

Apptus intelligence Module

Vi har integrera Apptus esales och intelligent motorn i en magento plattform, allt från avancerad sök till automatiserade related products, did you mean, autocomplette etc.

Tradera Module

Vi har skapat en integration mot den populära Tradera portalen, alla butikens produkter erbjuds på tradera och vid order skickas den automatiskt till magento order.

Visma SPCS Module

Vi har skapat en integration med Visma , modulen är väldigt flexibelt och vismas API tillåter att man har en full integration med samtliga funktioner. Modulen består av två delar en module på webben och även ett server program som tar emot datan.

Dynamics AX Module

Modulen exporterar alla ordrar med artikelstatistik och kundinformation till AX, sedan returneras lagersaldo till e-butiken.

Trade Doubler Module

Modulen exporterar alla produkter och erbjuder det i Trade doublers nätverk, vid köp spåras köpet och man betalar endast en mindre provision till affiliatenätverket.

Fortknox Module

Vi har skapat en module till Fortknox nya API 3.0 , vi är med och testkör APIet , i nu läget finns inte alla funktioner tillgängliga via apiet .

Mylovebasket Module

Vi har skapat en module till det populära blogverktyget Mylovebasket, butiken erbjuder alla sina prodkter via MLB, när en bloggare rekommenderar dina produkter i sin blogg så betalar du endast bloggaren en liten procent vid utfört köp.

Lagersaldo Module

Vi skapat en enkel module som räknar ihop ditt lagersaldo som du kan enkelt exportera till CVS fil. man måste lägga in costprice i systemet för att få det att fungera.

 

Hör av dig om du är intresseradKontakta oss

Den lilla webbyrå i Borås, där kunden hamnar i fokus med kostnadseffektiv spetskompetens. Hör av er om ni vill höra vad vi kan göra för er.

Vi kommer att använda informationen som du fyller i här för att hålla kontakt med dig och informationen om produkten för att du skall få en bättre upplevelse.

Jag samtycker till att mina uppgifter sparas och bli kontaktad via mail.

Sverige, Borås

Skaraborgsvägen 35C, 506 30 Borås Telefon 033–418434 E-post: info@likipe.se

Vietnam, HCMC

Adress 290/18 Nam Ky Khoi Nghia St.,W.8, Dist 3, HCMC Telefon +84 913 152 569 E-post: steve@likipe.se